KAMI MENYEDIAKAN PELBAGAI PERKHIDMATAN UNTUK KEPERLUAN ANDA: ANTARA PERKHIDMATAN ADALAH SEPERTI:

  • KERJA KIMPALAN DAN STAINLESS STEEL
  • PENEMPAHAN BARANGAN BERASASKAN LOGAM
  • SEPERTI GRILL, RAK KASUT,PAGAR DAN LAIN-LAIN
  • KERJA PEMBINAAN BANGUNAN DAN PEMASANGAN PAIP
  • PENDAWAIAN ELEKTRIK
  • PENGIKLANAN (BANNER, BILLBOARD DAN LAIN-LAIN)
HUBUNGI KAMI: 019-7864897
EMAIL KAMI
;

MAIN BALING2 BOLA BOWLING..  

Posted in

MALAM SABTU lepas, kami sebengkel telah dijemput untuk sama-sama memeriahkan pertandingan bowling anjuran PAS kawasan Sri Gading. Pertandingan yang berlangsung selama 3 jam di BP MALL ini terbuka kepada pekerja2 industri di sekitar batu pahat. Antara yang bersam memeriahkan pertandingan ini adalah wakil pekerja dari Fujitsu, Sharp, Hwa tai dll. Antara lain tujuan utama penganjuran pertandingan ini adalah untuk mengeratkan ukhwah dan silaturahim antara sesama pekerja industri...dan kami menyertai dengan membawa etika seorang pekerja yang profesional..haha


permainan bowling...permainan yang memerlukan seseorang membaling bola bowling bagi menjatuhkan 10 pin(budak kecik pun tau!!)..satu frame ada 10 pin dan 2 kali balingan...balingan dengan menjatuhkan kesemua pin dikira strike..contoh pengiraan..


Frame 1, bola 1: 10 pin (strike)
Frame 2, bola 1: 3 pin
Frame 2, bola 2: 6 pin
Skor kedua frame tersebut: 10 + Bonus(3+6) + 3 + 6 = 28

nak menang....buat strike untuk semua balingan...senang kan!!!


jadi, berdasarkan kira-kira dan teori atas tu, kami pun melangkah yakin
pasti menang...hahaha


Jadi, malam tu berlakulah acara baling-membaling bola bowling dengan harapan boleh dapat full strike. bayangkan, asyik sangat nak lontar-lontar sampai x ikut turn kat screen, main belasah jer (bukan kitorang la). Ingatkan leading score, mana tau, team len lagi advance daaa..bayangkan, kami main lima orang..diorang boleh dapat total score sampai 700 tu..kitorang biase jer, lupa nak cakap..boss cakap main bukan nak menang, main sebab bersukan.. takpelah.

belum main lagi tangan dah kejang..

bro..kat kfc ader wifi bro, sini kite men bowling jer..


bergambar bersama mereka yang bernasib baik menang(nasib je)

Apapun, terima kasih kepada semua peserta yang sudi hadir menjayakan program ini..memang tak sia2 aje bagi korang menang..bagi yang kalah, ingatlah..kita main bukan nak bertanding, tapi untuk bersukan...

Blog Widget by LinkWithin

0 comments

Post a Comment

Post a Comment

PROFIL

Status YM

Lokasi: Tiang Lampu 20, Jalan Pasar, 86400, Parit Raja, Batu Pahat, Johor


RAKAN