KAMI MENYEDIAKAN PELBAGAI PERKHIDMATAN UNTUK KEPERLUAN ANDA: ANTARA PERKHIDMATAN ADALAH SEPERTI:

  • KERJA KIMPALAN DAN STAINLESS STEEL
  • PENEMPAHAN BARANGAN BERASASKAN LOGAM
  • SEPERTI GRILL, RAK KASUT,PAGAR DAN LAIN-LAIN
  • KERJA PEMBINAAN BANGUNAN DAN PEMASANGAN PAIP
  • PENDAWAIAN ELEKTRIK
  • PENGIKLANAN (BANNER, BILLBOARD DAN LAIN-LAIN)
HUBUNGI KAMI: 019-7864897
EMAIL KAMI
;

TOLONG LA POST APER YG PATUT  

Posted in

AKU rasa tak adil kalau hak untuk edit blog ni hanya diberi kepada aku seorang. Rasa tak seronok plak kalau member teras waja len hanya dapat bukak dan tengok jer blog ni, x ubah macam kebiasaan mereka membuka public blog yang lain di internet. Jadi, apa yang aku boleh buat adalah dengan menyediakan satu ruangan untuk mereka post segala apa yang mereka rasa menarik untuk dikongsi bersama. X kisahalah, nak cerita pendapat ker, pengalaman ker, putus cinta ker, bla, bla, bla...lantak mereka la. Yang penting, aku rasa dengan ini bleh la memeriahkan lagi blog nie...asyik aku jer boring gak eh..emmm, lbih kurang mcam klau dah hari2 minum radix, nak gak merasa fresh orange sekali sekala...betul tak???

username ngan password dah kasi kat brader teras waja, klau nk amik la dr dia..

knape?, lupa camner nak post...xpe2, biar aku ingatkan........


1. kena la masuk dulu www.blogger.com, pastu masukkan username ngan password yang dah diberikan

2. kalau dah berjaya masuk, korang akan automatik ke page yg kat bawah ni. untuk post tekan
new post macam gambar di bawah nie.




3. Seterusnya, korang boleh la taip aper2 yang patut kat ruangan compse cam kat bawah ni.Untuk letak gambar, kat atas tu ada option untuk add image, add video dll. Kalau mereka yang dah biasa guna facebook, tawlah fungsi2 nie...dah abis taip, click publish post. Label kat bawah tulis OUT OF BOX, kalau nak la...kosong pun xpe.



4. Last skali leh la view blog

LAST SKALI, ALAMAT MENCUBA!!!!!!

Blog Widget by LinkWithin

0 comments

Post a Comment

Post a Comment

PROFIL

Status YM

Lokasi: Tiang Lampu 20, Jalan Pasar, 86400, Parit Raja, Batu Pahat, Johor


RAKAN